Kvalitet

API-X producerer alle olielys på vores egen fabrik som er beliggende i Bosnien.

Home » Kvalitet

Olielys:

API-X producerer alle olielys på vores egen fabrik som er beliggende i Bosnien. Fabrik er ISO 9001 certificeret og alle produkter der produceres på fabrikken gennemgår en løbende kvalitetstest for at sikre en høj produktkvalitet. Desuden sikre beliggenheden i Europa, at produktionen er tæt på markederne i EU.

Alle vores vegetabilske olielys og refiller er produceres af RSPO certificeret palmekerneolie. Palmeolie er den afgrøde i verden, der giver det største udbytte pr hektar. Det er derfor en olie, der er meget bæredygtig. Palmeolie er CO2 neutral som andre vegetabilske olier. RSPO-certificering sikrer desuden, at olien kommer fra kontrollerede plantager i Asien. Den olie API-X benytter kommer primært fra tidligere gummitræsplantager i Malaysia, som nu er tilplantet med Palmer.

Optændingsprodukter:

Vores optændingsprodukter produceres i Irland. Fabrikken i Irland er en af verdens største fabrikker der producerer optændingsprodukter og er ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 certificeret.

Grillbriketter:

Den høje kvalitet af Heat Beads® BBQ-briketter er et resultat af den unikke blanding af råmaterialer = en blanding af hårdttræ og mineralsk kulstof.

Heat Beads® BBQ-briketter giver en ensartet grilning hver gang, hvilket giver en garanti til den der griller = du kan stole på briketten.

Heat Beads kan som de eneste grillbriketter genbruges. Hvis du efter 2 timer er færdig med at grille lukker du for luft til førelsen på din kuglegrill. Dagen efter kan du ryste briketter og genbruge dem sammen med nye briketter i forholdet 50/50.

Papir:

Mammut køkkenruller og toiletpapir produceres af 100% nye cellulose fibre for at give papiret en høj brudstyrke. Mammut køkkenruller er derfor også godkendte til fødevarebrug.

Servietter:

Galla servietterne er produceret af 100% nye cellulose fibre med den specielle micro-point teknologi, der sikrer en serviet der føles som en stofserviet.